Assortiment

Jac. Bongers Dranken levert naast een breed assortiment bieren een compleet restassortiment met alle A-merken. Van frisdranken, sportdranken, binnen- en buitenlands gedistilleerd, aperitieven, wijnen, melkproducten, koffie en thee.

Bier

Jac. Bongers Dranken heeft een grote diversiteit in bieren. Naast het standaard brede assortiment leveren wij seizoensbieren en speciaalbieren. Bekijk onze webshop voor het huidige aanbod.

Wijn

Jac. Bongers Dranken heeft een eigen wijndivisie. Van huiswijn tot complete wijnkaart: onze vinoloog geeft advies op maat.

Wij hebben een breed en diep assortiment en betrekt wijnen bij leveranciers waarmee het een samenwerkingsovereenkomst heeft en importeert zelf uit diverse landen zoals Chili, Zuid-Afrika, Duitsland, Frankrijk en Italiƫ.

Jac. Bongers Dranken helpt bij het plaatsen van geautomatiseerde wijntapsystemen in combinatie met Bag in Box of fustwijnen. Ook klimaat- en wijnserveerkasten behoren tot de mogelijkheden.

Wij geven ook personeelstrainingen en advies bij wijn-spijscombinaties. Onze vinoloog geeft uitleg over de diverse wijnen en advies bij het serveren van die wijn. Van iedere wijn in het assortiment is een wijnomschrijving beschikbaar. Ook verzorgen wij het samenstellen en drukken van uw wijnkaart.

Koffie

Jac. Bongers Dranken levert een groot deel van het assortiment koffie van Rombouts, waaronder koffiebonen en pads. Ook de koffiekoekjes zijn bij ons te verkrijgen. Voor meer informatie over deze producten kunt u kijken op www.rombouts.com.

Water

Jac. Bongers Dranken heeft een ruim assortiment water. Van Spa Blauw en  tot Earth Water en Voss, wij leveren het gewenste water voor uw onderneming.

Bestel direct online
© - Bekijk de volledige website.