Nieuws

13.06.2015
Heeft u ons gezien bij Bruisend Horeca ?

Zet u uw accountant op zaterdagavond achter de bar? Krijgt het afwassertje van 15 jaar de leiding over de keuken als de Chef op vakantie is? Laat u de postbode het bomvolle terras even overnemen op een mooie zomerdag?

Nee natuurlijk niet! Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en vakkennis… Daarover gaat dit item bij Bruisend Horeca op SBS6, bekijk hier video opgenomen bij H32 in Oss.

Jac. Bongers Dranken levert drank bij veel relaties en onze account managers zien heel veel horecabedrijven, vandaar dat onze relaties onze mensen ook weten te vinden met de meest uiteenlopende vragen... We adviseren met betrekking tot assortiment, trends, bedrijfsvoering, inrichting, etc. en natuurlijk koppelen wij onze relaties graag aan de juiste specialisten op diverse vlakken…

Zo ook bijvoorbeeld als het om verzekeren gaat… Guijt Verzekeringen is een zeer professioneel verzekeringsbedrijf met een gespecialiseerde Horeca afdeling. Want verzekeren is al een vak apart, maar verzekeren in de horeca is net nog wat specifieker. Arno Daals is een specialist op het gebied van verzekeren van horeca-exploitaties.

Voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een gratis risico-inventarisatie om te kijken of u goed verzekerd bent voor uw specifieke situatie kunt u direct contact opnemen met Arno Daals, hij is te allen tijde bereikbaar via (M) 06-53428472 en (E) arno.daals@guijt.nl.


 Wij verzekeren u dat u met Guijt Verzekeringen een gedegen partij in handen neemt om uw verzekeringen goed te regelen!