Nieuws

25.11.2015
Fiona de Lange heeft eigen speciaalbierglazenlijn

Onze bekendste biersommelier, Fiona de Lange, heeft met bierglazen producent Ritzenhoff een serie van drie bierglazen ontwikkeld onder de naam Enjoying Beer, er is een glas voor Blonde bieren, donkere bieren en een speciaal voor frisse/zure fruitbieren, ciders en pils.

 

Net als bij wijn draagt ook bij het proeven van bier het soort glaswerk bij aan de smaakbeleving! Speciaalbier is booming en menig cafe heeft een enorme bierkaart, vaak is het juiste glaswerk moeilijk te verkrijgen. Maar ook is ruimtegebrek in de horecazaak een bottleneck om van al het bier het bijpassende glaswerk achter de bar te hebben staan.

 

Gemaakt van helder kristalglas, inhoudsmaat is 25 cl,  met ruimte voor een mooie schuimkraag. De glazen hebben een 'mousseerpunt' om de aroma’s in het bier naar boven te brengen, en een fijne drinkrand om het drinkgenot te optimaliseren.

 
De bierglazenlijn van Enjoying Beer is daar een mooie oplossing voor! De nominatie voor voor de Horecava Innovation Award is al op zak!

De glazen zijn gemaakt van zeer helder kristalglas, hebben een mousseerpunt om de aroma’s naar boven te brengen en te zorgen voor een mooie schuimkraag en een fijne drinkrand voor ultiem drinkgenot.

 

Wellicht is deze speciaalbierglazenlijn ook interessant voor uw bedrijf, bestellen kan via Enjoying Beer ! En Download hier  ook het gratis E-book 'Ontdek de smaak van Bier' van Fiona de Lange...