Wijn

Jac. Bongers Dranken heeft een eigen wijndivisie. Van huiswijn tot complete wijnkaart: onze Vinoloog geeft advies op maat.

Wijn neemt een steeds belangrijkere plaats in, in het uitgaansleven. Niet alleen in het restaurant, waar Jac. Bongers Dranken een complete exclusieve wijnkaart met uitstekende wijnen kan verzorgen: ook in de wereld van het café neemt wijn naast het bestaande assortiment een belangrijke plaats in.

Door nieuwe wijnen en nieuwe wijntapsystemen is de vraag alleen maar gestegen. Jac. Bongers Dranken heeft een breed en diep assortiment. Jac. Bongers Dranken betrekt wijnen bij leveranciers waarmee het een samenwerkingsovereenkomst heeft en importeert zelf uit diverse landen zoals Chili, Zuid-Afrika, Duitsland, Frankrijk en Italië.

Dat maakt de keuze uiterst divers. Van de bekende huiswijnen tot exclusieve kaartwijnen, van mousserende wijnen (prosecco, champagne) tot dessertwijnen en diverse portsoorten.

Jac. Bongers Dranken helpt bij het plaatsen van geautomatiseerde wijntapsystemen in combinatie met Bag in Box of fustwijnen. Ook klimaat- en wijnserveerkasten behoren tot de mogelijkheden.

Jac. Bongers Dranken geeft ook personeelstrainingen en advies bij wijn-spijscombinaties. Verder geeft onze vinoloog uitleg over de diverse wijnen en advies bij het serveren van die wijn. Van iedere wijn in het assortiment is een wijnomschrijving beschikbaar. Ook verzorgen wij het samenstellen en drukken van uw wijnkaart.